FORENINGEN HORTENSFESTIVALEN
er på plass, hvilket betyr at vi kommer til å få enda fler festivaler i Horten.
Hortensfestivalen 2006 vil bli den 17 i rekken. I oppholdsårene på 80-tallet ble det arrangert Kanalrock i Horten. Da med JOKKE og Valentinerne som nærmest fast innslag. Nye krefter har kommet til, og foreningen er takknemlige for generøsiteten til samarbeidspartnere og artister. Vi skylder dere alle en stor takk, og lover å lage en herlig festival 2006.KANALROCK
Kanalrock-ånden lever videre i sitt beste velgående i form av en voldsom aktivitet blant unge band i byen. Siste opptelleing viser 143 aktive band i Horten våren 2006. Flere av disse vil i år opptre på Hortensfestivalen.


ROSEROCK
Etter to år med skikkelig underskudd, måtte Horten Bandforening erkjenne at foreningen ikke hadde kapasitet til å drive videre. Heldigvis var ikke det lokale rockefolket enig i dette. Interessen for festival i Horten er så stor at nye krefter dannet Foreningen Hortensfestivalen. Dette for å hjelpe HBF med å rydde opp, og for å få i gang en ny Hortensfestival.
Samarbeidspartnere og artister har vært, og er, meget generøse.

FRIDTIDSAKTIVITET
I motsetning til festivaler flest her i landet, er Foreningen Hortensfestivalen basert på ubetalt frivillig arbeid, hvilket vil si at vi må gjøre alt selv. Som f. eks. denne websiden du nå er inne på.
Når alt skal gjøres på fritida og da blir det en del shortcuts for å komme i havn.

Etter 16 år med festival blir det mye stash og å ta vare på. Ikke minst historien og alle bildene. Øverst på denne sida ruller noen eksempler.

Klikk HER og du vil kunne se fler av bildene fra 1975. Bl. a. den vanvittige scenen. Vi legger ut flere år etterhvert.

Foreningen Hortensfestivalen
Postboks 46
3193 HORTEN
org. nr. 989 870 327
post@hortensfestivalen.org