ALL FRIDAY

Liker du musikk i beste Zebrahead, Blink182, Sum 41 eller Green Day-stil, gir vi deg her nok en grunn til å besøke Hortensfestivalen i sommer. Jay Rock (vokal/git), Knocksters (bass/back up vox), Golden (trommer) og El Thoro(git/back up vox) kommer garantert til å gi deg et sceneshow du vil huske lenge, lenge. De anser nemlig seg selv som et av landets bedre live-band.

Halden/Rakkestad-bandet All Friday ble dannet i 2003, og debuterte året etter. De har nå inngått en distribusjonsavtale med Tuba Records.
Selskapet skal dermed lansere bandets debutsingel, ”One Last Try”.
Releasedato var 24. april.

Singelen ”One Last Try” har allerede blitt spilt mye på NRK P3, og den har fått skryt av både bransjefolk og platekjøpere. Dette er bandet som kommer til å slå godt an i det norske collegemiljøet, samt i skate/board-miljøet.
Videoen til låten har gått mye på bl.a. Svisj, og har bidratt til at ungguttene har fått mye oppmerksomhet, noe som er helt naturlig. Gutta representerer den nye generasjonen norske musikere, og har allerede rukket å holde over 200 konserter rundt om i Norge, samt en USA-turne.

Johan Larsson, Knut-Oscar Nymo, Thor Ole Øby og Mads Golden har mye æ være stolte av, men lurer litt på om de er det mest punka popbandet eller det mest poppa punkbandet?

 


Les mer på:
www.allfriday.com