NetEnt Rocks

netent-rocksDen svenske utvikleren av online videospill har i løpet av 2016 slått gjennom med noen riktig gode hits som kombinerer pengespill og rock’n roll. Det første spillet som ble sluppet i det som fortsatt er en trilogi er Guns N Roses, som kom ut på den 21. Januar 2016. Spillet satte lista meget høyt og man kunne glede seg over masse bra features. Det beste med Guns N Roses -spillet er selvfølgelig musikken, som følger deg gjennom hele spillet. Man kan velge mellom fem av bandets mest populære hits. Når man får bonuser av forskjellig slag, eller store gevinster, så avbrytes spillet med kule videosnutter fra bandets musikkvideoer eller fra live opptak.

Om du har lyst å sjekke ut spillet så kan du kikke herKlikk her. De andre spillene i serien kom ut i rask følge, etter at konseptet med Guns N Roses hadde vist seg som en vinner. Neste ut var Jimi Hendrix, som kom ut den 21. April 2016. Spillet er bygget opp etter den samme grunntanken som Guns N Roses, men det har helt andre funksjoner. Fellestrekket er at man også her har et utvalg av artistens fem beste låter. Mens spillet foregår i et surrealistisk landskap, kan man høre de fete gitarriffene til Hendrix, og drømme seg fullstendig vegg.

Siste spill i rekken, for denne gang, er Mötorhead, som ble sluppet på den 22. September 2016. Dette slippet ble på sitt vis vemodig, siden sangeren og frontmannen, Lemmy Kilmister døde like før slippet. I så måte er denne automaten en av de mange minnestenene som er blitt satt for å hylle mannen, bandet, og veldig fin musikk.

Med utvalget i Trilogien har NetEnt Rocks klart å fange noe for en hver smak innen rockesjangeren. Den som liker det døsig kan velge Hendrix, de som liker ballader kan ta seg en mimrestund med Gunsen, mens de som liker det brutalt og med Whiskey på, kan kose seg med Ace of Spades.