Kom til Horten og opplev Verven

vestfold-townsNesten alle vestfoldbyene har sine musikkfestivaler. De kommer liksom som perler på en snor hele sommeren igjennom. En av de første ut hvert år er Horten og den etter hvert så populære Vervenfestivalen som går av stabelen i juni hvert år. Arena er den gamle marinebasen Karljohansvern og navnet er hentet fra Horten Verft.

I 2017 er datoene satt til 16. og 17. juni og programmet er som vanlig fullspekket med artister, som hovedsakelig representerer pop og rock, men det finnes andre innslag også. I år er for eksempel den kjente visesangeren Stein Torleif Bjella blant artistene på festivalen, som kaller seg landets hyggeligste festival. Og skal man tro den mange trofaste publikummere så er det nettopp det den er.

På festivalens side på Facebook publiseres artistene etter hvert som de blir signet og hele programmet finner man på den meget informative og innholdsrike hjemmesiden deres.

Mange gode norske navn

Etter programmet å dømme er det først og fremst norske artister som spiller. Kvaliteten er imidlertid så høy at det neppe er noen som savner de helt store internasjonale navnene. På hjemmesiden kan man også bestille billetter. Et festivalpass koster 1.500 kroner og med tanke på alt man kan få for pengene, er det ikke mye å utsette på prisen.

Blant navnene på spillelisten i 2017 er det grunn til å merke seg hete navn som for eksempel Sondre Justad. En ung mann med stor suksess for tiden. Så suksessrik at han til og med er blitt betegnet som «Popens nye wonderboy». Ikke dårlig for gutten fra Lofoten som vant ufattelig mange tilhengere med sitt debutalbum, Riv i hjerter, som kom ut i 2015

Gode gamle Raga Rockers kommer også! Det er deres første gang på Verven, men bandet er som man vil vite et meget rutinert band som har underholdt festivaldeltakere faktisk i flere tiår.