Fete toner fra Jimi Hendrix

jimi-hendrixJimi Hendrix er det andre spillet i en ganske kul ‘NetEnt Rocks trilogi’ fra selskapet Net Entertainment. Serien presenterer forskjellige rockestjerner i spilleautomatform. Man kan møte en del andre legender fra Woodstock også, om man leter hos nettcasino247.com. Det kuleste med disse spillene er selvfølgelig musikken. Jimi Hendrix er muligens den spilleautomaten i verden, som har med seg det beste sound-track. Man kan velge mellom fem av de mest populære låtene som han lagde i løpet av sin levetid, mens man spiller. ‘All along the watchtower’ kommer nok til å bli hørt av mange som er glad i spilleautomater og god musikk, i tiden fremover. Et annet kult element er at man når man vinner får se på live-opptak fra konsertene, og at man på det viset kan feire gevinsten litt ekstra.

Prøv Jimi Hendrix online slot gratis

Utenom den dødsbra musikken til Hendrix, så er slot’en også inspirert av hippietiden, som jo også utgjorde rammen rundt Hendrix sin musikkarrière. Dette har gitt formen til spillet, de flotte farvene, de lilla skyene, og en hel del morsomme symboler. Blomster, Fredssymboler, hjerter og LPer er de vanlige symbolene, som kombineres med spaca bokstaver som henviser til ansiktskortene i kortstokken.

Oppsettet i Jimi Hendrix Online Slot

Spillet er relativt enkelt i sin grunnleggende struktur, og det er enkelt å forstå spillets gang. Spillet har fem hjul med tre synlige symboler på hvert hjul. verdien på myntene kan ligge mellom 1 cent og 1 euro, og man spiller på alle de 20 gevinstlinjene på en gang. Maksimalt så kan man satse ti mynter på en linje. Det betyr at minsteinnsatsen er på 20 cent, mens maksimalinnsatsen er på € 200. Den maksimale gevinsten ligger på € 80 000 så det er verdt å satse stort for å vinne. På veien til gevinsten møter man på mange bra bonuser som gir deg free spins og random wilds.